Shibaen og mig

jeg blev født og er opvokset  i en opdrætter familie hvor hundene altid var en del af vores liv.

min Mor hed Jytte Røschke og var ejer af  Kennel We-sedso ,  min mor og  jeg delte siden 1988  passionen for Racen Shiba, min mor fik tildelt Hædersnålen for hendes opdræt af den Tyske Kennel Klub.

Jeg har udstillet meget aktivt i alt har jeg fremvist og vundet flere Verdensvinder med shibaer fra mors Opdræt vi arbejdede som et team og delte denne hobby meget tæt, vi var sammen i Japan, sammen på Crufts vi delte alt om denne hobby iklkle kun hjemme men også på utallige udstillinger og rejser. På grund af regelerne i Tyskland hvor jeg var bosat kunne jeg ikke være med opdrætter så i 2005 besluttede vi at jeg skulle registrere mit eget kennel navn som blev Ai-We-Sed-So , det betyder at jeg satte det Japanske Ai = Elsker foran mors tidligere Kennel navn We-sedso. Mor forlod mig efter lang sygdom i 2016 noget af det sidste hun sagde var: minderne kan ingen tage fra os, og dem havde vi heldigvis rigtig mange af, det er stadigvæk meget svært at deltage på en hundeudstilling unden mor er ved min side , men jeg ved hun kigger ned fra himlen og så smiler jeg.

 

Shiben er en del af mit liv, jeg er med grundlægger af den Tyske Shiba Club og var  dennes formand. www.shibaclub.de.   Efter at ha boet 24 Aar i Sydtyskland vendte jeg tilbage til Danmark i 2013.

Danmarks Mest vindene Shiba i 2014,2015 og 2017 er ejet af mig. i 2016 slappede vi af med et Kuld hvalpe.

Jeg har rejst i mange lande for at følge racens udvikling , det har også bragt mig til Japan i 2005 og 2008 hvor jeg ogsaa har importeret flere unikke Shibaer .

Jeg har deltaget på mange seminarer vedr. hunde avl og opdræt både i Danmark og i Tyskland. siden 2015 er jeg æresmedlem af Shiba Club Deutschland for mit arbejde med at grundlægge klubben.